Ta kontakt med oss

phoneArialabel

3200 tegn mangler.

Vi – RB Health – bruker opplysningene dine til å behandle forespørselen og for å kunne tilby deg god kundeservice. Vi bruker også opplysningene til å oppfylle våre rettslige forpliktelser, til registrering, opplæring og kvalitetsikring og til statistiske formål. Vi kan bruke dine erfaringer om bruk av produkter og dine tilbakemeldinger i samlet form for å få en bedre forståelse av kundenes behov og til å forbedre produktene våre.
Avhengig av forespørselen kan du gi oss følsomme personopplysninger, for eksempel om helse og seksualliv. Vi bruker disse opplysningene kun til å oppfylle våre rettslige forpliktelser. Hvis vi er rettslig forpliktet til å innhente ditt samtykke, vil vi kontakte deg (eller annen person som opplysningene vedrører) og be om samtykke til denne bruken. Hvis du vil ha mer informasjon om hvordan vi bruker dine personopplysninger, og om dine personvernrettigheter, kan du se vår personvernerklæring: https://www.veet.no/personvernerklaering/

Har du spørsmål eller noe du vil fortelle oss? Vi er her for deg. Det er mange måter du kan kontakte oss på. Velg den metoden som passer best for deg.

VIA TELEFON

+47 671 15 930

VIA POST

Vandtårnsvej 83 A
2860 Søborg
Denmark

VIA E-POST

Ta kontakt via e-post ved å fylle ut skjemaet.