Ota yhteyttä

phoneArialabel

3200 merkkejä jäljellä.

Me – RB Health – käsittelemme tietojasi pyyntösi käsittelemiseen ja jotta voimme tarjota sinulle erinomaista asiakaspalvelua. Lisäksi käytämme tietojasi oikeudellisten velvoitteidemme täyttämiseksi, tietojen kirjaamista, koulutusta ja laadunvarmistusta varten sekä tilastointitarkoituksiin. Voimme käyttää tuotteiden käyttökokemuksia ja asiakkaiden antamia palautteita koosteena ymmärtääksemme paremmin asiakkaiden tarpeita ja kehittääksemme tuotteitamme.

Pyynnössäsi olet saattanut antaa meille arkaluonteisia henkilötietoja, kuten terveyttä ja seksuaalisuutta koskevia tietoja. Käytämme näitä tietoja ainoastaan oikeudellisten velvoitteidemme täyttämiseksi. Jos meillä on lakisääteinen velvollisuus pyytää suostumustasi, otamme sinuun (tai henkilöön, jota tiedot koskevat) yhteyttä ja pyydämme suostumustasi tietojen käyttämiseen. Lisätietoja siitä, miten käsittelemme henkilötietojasi, ja tiedot yksityisyyden suojaa koskevista oikeuksistasi löydät tietosuojakäytännöstämme: https://www.veet.fi/tietosuojakaytanto/

Onko sinulla kysyttävää tai haluaisitko kertoa meille jotain? Olemme apunasi. Voit ottaa meihin yhteyttä eri tavoin. Valitse itsellesi sopivin viestintätapa.

PUHELIMITSE:

+358 290 00 92 00

POSTITSE:

Vandtårnsvej 83 A
2860 Søborg
Denmark

SÄHKÖPOSTITSE:

Voit käyttää tällä verkkosivulla olevaa lomaketta