Kontakt os

phoneArialabel

3200 tegn tilbage.

Vi - RB Health - bruger dine oplysninger til at behandle din forespørgsel og for at kunne tilbyde dig den bedst mulige kundeservice. Vi bruger også dine oplysninger til at overholde vores juridiske forpligtelser i forhold til registrering, udannelse og kvalitetssikring og til statistiske formål. Vi kan bruge dine erfaringer med produktanvendelse og din feedback i samlet form til at få en bedre forståelse af vores kunders behov og forbedre vores produkter.

Afhængigt af forspørglsen kan du give os følsomme personlige oplysninger, f.eks. om sundhed og sexliv. Vi bruger kun disse oplysninger til at overholde vores juridiske forpligtelser. Hvis vi er forpligtet i henhold til loven til at indhente dit samtykke, vil vi kontakte dig (eller den anden person, som oplysningerne vedrører) og bede om dit samtykke. Hvis du ønsker at vide mere om, hvordan vi bruger dine personlige oplysninger og dine privatlivsrettigheder, henvises til vores privatlivspolitik: https://www.veet.dk/fortrolighedspolitik/

Har du spørgsmål, eller er der noget du gerne vil fortælle os, så er vi her for dig. Du kan kontakte os på flere forskellige måder. Vælg din foretrukne metode.

VIA TELEFON:

+45 4444 9701

VIA POST:

Vandtårnsvej 83 A
2860 Søborg
Denmark

VIA E-MAIL:

Brug online-formularen på denne side.