KONTAKTA OSS

phoneArialabel

3200 Återstående tecken

Vi på RB Hygiene Home Nordic A/S använder dina uppgifter för att hantera din förfrågan och ge dig bästa möjliga upplevelse av vår kundservice. Dessutom använder vi dina uppgifter för att uppfylla våra juridiska skyldigheter, för registerhållning, utbildning och kvalitetssäkring samt i statistiksyfte. Vi kan använda data om din produktanvändning och feedback i sammanställt format för att få en bättre förståelse för våra kunders behov och förbättra våra produkter. Beroende på vad din förfrågan gäller kan du komma att förse oss med känsliga personuppgifter, till exempel om din hälsa eller ditt sexliv. Vi använder endast sådana uppgifter för att uppfylla våra juridiska skyldigheter. Om vi enligt lag måste inhämta ditt samtycke kommer vi att kontakta dig (eller den andra person som uppgifterna gäller) för att be om samtycke till den här typen av användning.

I vår sekretesspolicy finns mer information om hur vi använder dina personuppgifter och dina rättigheter gällande integritetsskydd.

Har du en fråga eller något att berätta för oss? Vi finns här för dig. Du kan kontakta oss på flera olika sätt, så välj det alternativ du föredrar.

PÅ TELEFON:

+45 08 200073

VIA BREV:

RB Hygiene Home Nordic, Postbox 114, 2860 Søborg, Denmark

VIA EMAIL:

Kontakta oss via e-post genom att fylla i formuläret "Kontakta oss".