Kontakt os

phoneArialabel

3200 tegn tilbage.

Vi, RB Hygiene Home Nordic A/S, bruger dine oplysninger til at administrere din forespørgsel og give dig en fremragende oplevelse som forbruger. Vi bruger også dine oplysninger til at opfylde vores juridiske forpligtelser, til registrering, uddannelse og kvalitetssikring samt statistiske formål. Vi kan bruge dine erfaringer med produktanvendelse og din feedback i samlet form, for at få en bedre forståelse af vores kunders behov og forbedre vores produkter. Afhængigt af din forespørgsel kan du give os følsomme personlige oplysninger, f.eks. om sundhed og sexliv. Vi bruger kun disse oplysninger til at opfylde vores juridiske forpligtelser. Hvis vi er forpligtet i henhold til loven til at indhente dit samtykke, kontakter vi dig (eller den anden person, som oplysningerne vedrører) og beder om samtykke til denne brug.

Se vores politik for databeskyttelse for at få mere information om, hvordan vi bruger dine personlige oplysninger samt dine rettigheder i forhold til beskyttelse af data.

Har du et spørgsmål at stille eller noget at fortælle os? Vi er her for dig. Der er mange måder, du kan komme i kontakt med os på, så vælg venligst din foretrukne løsning.

VIA TELEFON:

Ring til os på +45 80703574

VIA POST:

RB Hygiene Home Nordic, Postbox 114, 2860 Søborg, Danmark

VIA EMAIL:

Kontakt os via e-mail ved at udfylde formularen "Kontakt os".